Regiunile romaniei 2013 capitale

Omul de afaceri brașovean Ion Ţiriac apreciază că proiectul de regionalizare a României este benefică şi simplifică împărţirea fondurilor, însă cataloghează drept o glumă propunerea ca regiunile să aibă mai multe capitale.

România va avea 8 regiuni - Bucureşti-Ilfov, Centru, Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest, Sud şi Sud-Est - care vor avea competenţe exclusive sau partajate cu cele ale statului, un buget multianual şi un preşedinte, în fruntea unui consiliu regional, potrivit proiectului Legii privind regiunile, citat de Mediafax. In prima faza, in 2013 sau 2014, presedintele ar putea fi ales de consilierii locali si judeteni. Abia in 2016 el va fi votat de locuitorii regiunii. CITESTE SI: Inca o varianta de regionalizare a Romaniei, propusa de PNL Bihor. Proiectul cu 10 regiuni. Dragnea: Cel tarziu in decembrie trebuie sa fie functionale regiunile, cu conducerile deja alese

USL şi-a făcut planul ca până la sfârşitul acestui an noua structură administrativă a României să fie gata. Deocamdată coaliţia de guvernământ nu are însă un proiect de lege asumat. Creierul din spatele regionalizării ţării este vicepremierul Liviu Dragnea, care este şi ministru ... Despre regiuni pe 9AM. Articole despre configurare, Liviu Dragnea, regionalizare, USL, Vremea, temperaturi, ANM, prognoza meteo, meteo., romania. Prognoza ANM: Temperaturi de pana la 31 de grade si ploi in fiecare zi si pana pe 16 iunie.

Despre regiuni pe 9AM. Articole despre configurare, Liviu Dragnea, regionalizare, USL, Vremea, temperaturi, ANM, prognoza meteo, meteo., romania. Prognoza ANM: Temperaturi de pana la 31 de grade si ploi in fiecare zi si pana pe 16 iunie. Ministrul Dragnea: Viitoarele regiuni vor avea mai multe capitale cu instituții regionale – cheie de Mihai Pavelescu 14.2.2013 Viitoarele regiuni administrative ale României nu vor avea câte o singură capitală, ci mai multe centre în care vor funcţiona instituţiile cu atribuţii regionale, a afirmat joi, la Piteşti, vicepremierul ... Dec 31, 2019 · Magistrala 4 de metrou Bucureşti - Lucrări in 2013 - 2017. Poze şi discuţii despre lucrările la M4 începand cu 2013. 18, 3480 Mie Oct 23, ... Regiunile României. Introducere Programul Operational Regional 2007-2013 este un program care implementeaza elemente importante ale Strategiei Nationale de Dezvoltare Regionala a PND, contribuind, alaturi de celelalte Programe Sectoriale, la realizarea obiectivului general al Strategiei National- Regionale, anume diminuarea disparitatilor intre Regiunile Romaniei.